Fortsett

Widerøe svarer ikke
Jeg ba om et meget raskt svar på brevet jeg fakset onsdag kveld. Da jeg ikke hadde hørt noe i løpet av torsdagen, sendte jeg en ny faks:

TAPT BAGASJE

Jeg sendte en faks i går om min bagasje som forsvant på tur med Widerøe lørdag 15. januar fra Tromsø til Berlevåg, og ba om et meget raskt svar. Bl.a. skrev jeg at det viktigste nå er å få ryggsekken med innhold tilbake, da ting jeg bruker til daglig, ligger i sekken.

I tråd med Widerøes tidligere behandling av denne saken, har jeg ikke fått noe svar. Jeg sendte faks for å få en rask tilbakemelding, og mitt telefonnummer (der er det telefonsvarer når jeg ikke er tilstede) og min e-postadresse står på faksen.

Ingen av de i alt seks personene jeg har hatt kontakt med i Widerøe, har tilbudt meg noen form for assistanse til å erstatte gjenstander jeg har bruk for daglig, og i dag er det sjette dag siden bagasjen forsvant. Jeg må derfor ta saken i egne hender, og melder herved fra om at jeg i morgen kjøper inn det som er nevnt nedenfor. Jeg kommer også til å kreve godtgjørelse for kjøring og tidsforbruk i forbindelse med dette.

Klokkeradio og vekkerklokke.
Jeg har ferie denne uken, men skal på arbeid fra mandag. Klokkeradio og vekkerklokke ligger i ryggsekken som er forsvunnet.

Oppladbar barbermaskin
Jeg kan bruke barberhøvel i ferien, men har ikke tid til det når jeg begynner på arbeid fra mandag.

Ladeapparat til Samsung videokamera, eventuelt komplett kamerapakke hvis ladeapparat ikke fåes separat.
Videokameraet skal jeg bruke i helgen til å forberede øvelse i den sanggruppen jeg instruerer. Dessuten skal kameraet brukes på gruppens øvelse mandag kveld.

Ladeapparat til Nokia NMT 900 mobiltelefon, eventuelt annen løsning hvis ladeapparat ikke fåes separat.
Telefonen min viderekoples til mobiltelefonen hvis opptatt, f.eks. når jeg er koplet til Internett. Det pleier jeg å være en god del i helgen.

Jeg minner også om at jeg vil ha min kundeprofil strøket fra Widerøes kunderegister, og at jeg ønsker bekreftelse på at dette er gjort.

Jeg ringer fredag morgen for å forsikre meg om at denne faksen er mottatt og lest.















Home

Torgeir Oma
Gamle Drammensvei 204, 1337 SANDVIKA, Norway
torgeir.oma@c2i.net

Copyright: © 2000, Torgeir Oma
URL: http://www.skoletjenesten.no/torgeir/wideroe/komm_6.htm