Fortsett

Jeg etterlyser svar fra Widerøe på to uker gammelt brev
Etter to uker og én dag synes jeg Widerøe har hatt nok tid på seg til et meget raskt svar. Jeg sender derfor et nytt brev, der jeg etterlyser svar. Jeg har ikke etterlyst utbetalingen av kr 1500,-, så de pengene har jeg ikke sett noe til.
BORTKOMMET BAGASJE

For to uker siden, onsdag 19. januar, stilte jeg pr. brev fire spørsmål til Widerøe på Lysaker i forbindelse med at min bagasje forsvant på reise med Widerøe, og resten av min reise derved ble ødelagt. Jeg kan ikke se at spørsmålene er blitt besvart, bortsett fra en intetsigende e-post fra og en telefonsamtale med salgssjef Trygve Sødring, som jeg opplevde som ganske arrogant. Sist lørdag hadde bagasjen vært forsvunnet i 14 dager, og skulle da ifølge Sødring være en erstatningssak. Heller ikke i den forbindelse har jeg hørt noe fra Widerøe.

Det er underlig at det går an å "miste" passarjerbagasje på en flight med tre passasjerer fra en flyplass der det neppe var mer enn åtte passasjerer i alt. Det er ille at effektiv ettersøkning åpenbart først er blitt igangsatt etter to dager, når bagasjen blir meldt savnet tre timer etter avreise. Det er helt utilgivelig at et flyselskap etterlater sin bagasjeløse passasjer uten noen form for hjelp. Og det er ubegripelig at brev om forholdet ikke blir skikkelig besvart.

Widerøe kan neppe være tjent med en kundebehandling som får alle piggene ut hos en ny kunde. Når jeg nå må etterlyse svar på tidligere henvendelse, får jeg en følelse av at selskapets rutiner er mangelfulle. På denne bakgrunnen kommer også hendelser under selve flyturen i et nytt lys.

Jeg har mottatt bekreftelse fra Widerøe Internet Booking på at min kundeprofil der er slettet, og kan forsikre at så sant det står til meg, kommer denne første reisen min med Widerøe også til å bli den siste. Men jeg etterlyser altså fortsatt et svar på mitt to uker gamle brev, som jeg går ut fra finnes et sted i selskapets arkiver.
















Home

Torgeir Oma
Gamle Drammensvei 204, 1337 SANDVIKA, Norway
torgeir.oma@c2i.net

Copyright: © 2000, Torgeir Oma
URL: http://www.skoletjenesten.no/torgeir/wideroe/komm_10.htm